Reacties

Sinds mijn bezoek aan praktijk van de Meer ben ik mij bewust wat straling  met je kan doen. Ik was vaak onrustig, druk en had  last van  vage hoofdpijn en slecht slapen.  Ik heb mijn dect telefoon op de slaapkamer weggehaald  en een memon kaartje op mijn mobiele telefoon gedaan.  Het gaat nu een stuk beter.  Ik heb gelijk ook een voor mijn dochter aangeschaft. Je zou ieder kind willen beschermen tegen straling en het is zo jammer dat velen van ons zich nog niet bewust hier van zijn! Door alles eens goed door te laten meten in praktijk van de Meer weet je  hoe het gesteld is met je lichaam en wat je kunt doen om je gezonder & fitter te voelen. Het is een begin van een bewustwording dat heel veel dingen invloed hebben op je lichaam.
Christa

De duidelijke uitleg van Renée over wat ze aan je lichaam en geest ontdekt is heel prettig want eigenlijk is het toch nogal onbegrijpelijk dat je met behulp van een ingenieus apparaat een diagnose kunt stellen. Die interpretatie is natuurlijk de deskundigheid van Renée. Met hulp van druppels, pillen een magneetstrip is mijn lichaam en geest in evenwicht gekomen. Geweldig dat er niet allerlei chemische middelen nodig waren. Renée is resoluut, open en eerlijk en beëindigt de behandeling als je zelf ook het idee hebt dat het de goede kant opgaat. Ze rekt de behandeling niet onnodig of om er zelf beter van te worden. Mijn verzekering betaalde niet veel bij maar het resultaat was het belangrijkste.
Wiesje

Zou ik nog een afspraak voor mijn dochter kunnen maken, ze heeft haar korreltjes op.
Het is zo vreemd dat als zij bij jou is geweest en korreltjes voor haar buikklachten heeft gekregen, haar buik slanker wordt. Het is net alsof ze anders bepaalde voedingsstoffen minder goed kan afbreken en dat zich dat omslaat in buikvet. Haar buikklachten en maag klachten zijn na genoeg over en ze oogt net als vorig jaar een stuk slanker.
Greta

We hadden in het voorjaar afgesproken dat ik u zou laten weten hoe het met mij gaat: Hoewel ik nog bezig ben met de laatste pot Multi Pro Gluco, kan ik u zeggen dat ik mij heel goed voel. Ik voel mij veel fitter en energieker en een stuk minder gestresst dan een paar maanden geleden.
Ellen

Met mij gaat het een stuk beter. Zo nu en dan (met vlagen) nog wel last van draaiierigheid. Maar het komt niet heel vaak meer voor, en als het voorkomt is het veel minder heftig dan voorheen.
groetjes, Esther B.

Hier gaat het best goed. Mijn nicht viel het op dat onze dochter van 2 jaar veel fitter is. Ook sterk ik langzaam aan.
Door de topdrukte en veel geregel ivm een verjaardag afgelopen weekend en het vertrek as donderdag voor 2,5 week Zuid Frankrijk loop ik wel gigantisch op mijn tenen en veel dingen schieten er bij langs.
Echter, een aantal maanden geleden was dit nog ondenkbaar geweest. Maar nu zitten we dan toch straks echt op een strand aan de
Middellandse Zee. Veel dingen die eerst onmogelijk waren komen langzamerhand weer in mijn bereik.
Vanmiddag nog heb ik wel 8 sinaasappels uitgeperst en dat kon eerst niet! Dus dankjewel voor je hulp.
Als gezin hebben we er allemaal veel profijt van gehad en wordt het weer leefbaarder en zelfs genieten!Vriendelijke groet, Geartsje 


Een paar maanden geleden ben ik bij u geweest omdat ik een vorm van acne had. Ik ben 3 of 4 keer geweest en de laatste keer kreeg ik een kaartje mee die de pokken uit mijn lichaam weghaalde, dat is volgens mij gelukt. De onderhuidse ontstekingen zijn weg. Ik kreeg ook een potje met isonoine korrels. Het ging steeds beter met mijn huid. nu, ongeveer een maand nadat mijn potje op is, beginnen de kleine pukkeltjes
weer een klein beetje terug te komen. Daarom wil ik graag nog een keer zo'n isonoine acne potje willen bestellen. Ik ben heel erg blij dat ik de Vegatest heb gedaan. Vriendelijke groeten, G.de V.


hallo, hierbij wil ik U laten weten dat ik vorige week in het ziekenhuis ben geweest voor mijn jaarlijkse controle voor de Bechterew. Heb daarvoor bloed laten prikken ontstekingswaarden is nu 2 (was 18) ; andere waarden in bloed waren prima.. opmerkelijk was een licht verhoogde leverwaarde. voor de rest pijn vrij, medicijn vrij. alles opgemeten totaal geen verslechtering. artsen vonden dit allemaal zeer opmerkelijk over het verloop( heb nl nergens over gepraat). ze vonden het te vroeg om mij ontslag te geven daarom volgend jaar opnieuw bloedonderzoek en rontgenfoto´s maken . dit wou ik U even laten weten mvg Auke

Er kwam gister veel informatie op me af, hoe langer ik er over nadenk hoe meer het een bevestiging is van wat ik al die jaren al voelde maar wat nooit werd bevestigd. De dokter vertelde me vorig jaar zelfs dat het psychisch was en niks lichamelijks. Eigenlijk maakt dat me best verdrietig. Maar goed, ik ben ook zeer opgelucht dat nu is bevestigd dat ik niet 'gek' ben en er wel degelijk wat aan de hand was. Bijna alles wat gister naar voren kwam heb ik al al eens laten testen of onderzoeken en telkens kwam er niks uit. Terwijl ik eigenlijk nooit naar de dokter ga tenzij ik me echt heel slecht voel. Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen om naar u toe te gaan, mijn dank daarvoor. H.